€0,00
Cart

Geen producten in de winkelwagen.

BeEnter your text here...

Bijspijkersessies voor coaches en trainers

Alle kennis die je niet regelmatig gebruikt, heeft een opfrissing nodig! De Bijspijkersessies zijn speciaal bedoeld om te zorgen dat je weer scherp bent op het gebied van de ins- en outs van DISC.


De sessies worden regelmatig georganiseerd in de avond van 19:00 - 20:30. Lekker thuis online je kennis opfrissen in een interactieve sessie! In de agenda vind je de geplande bijspijkersessies


Ben jij een trainer/coach die gecertificeerd is om met een DISC instrument te werken?

Voor deze sessies is het alleen van belang dat je een achtergrond hebt als (interne) coach of trainer en DISC gecertificeerd bent. Omdat de instrumenten die als basis gebruik maken van DISC dezelfde achtergrond kennen, kun je altijd aanschuiven.


Is het al een tijd geleden dat je met DISC werkte?

Wij spreken veel mensen die ooit wel eens een certificatie traject hebben gevolgd, maar in de praktijk er niet heel veel mee hebben gewerkt. Speciaal voor deze coaches en trainers zijn deze Bijspijkersessies.


Wil je je zekerder voelen over de achtergronden en toepassingen van de DISC theorie?

Alles waar je je zekerder voelt, kun je beter aan een ander overbrengen. Tijdens de Bijspijkersessies is er aandacht voor de achtergronden en toepassing van de DISC theorie. En door de jarenlange ervaring van de trainer komen er veel praktijkvoorbeelden voorbij. Dus niet alleen theorie maar ook de vertaling naar de praktijk!  


Elke Bijspijkersessie heeft een thema, kijk in de agenda welke sessies en onderwerpen de komende tijd staan gepland.


Er zijn meer dan 1700 (!) verschillende instrumenten op de markt die allemaal de DISC theorie als basis hebben. Ze verschillen in vorm, kwaliteit, uitgebreidheid en in prijs. Maar de gemene deler blijft hetzelfde.

Dus het maakt niet uit welke certificatie jij hebt gevolgd, je bent van harte welkom bij onze Bijspijkersessie!

Je even weer bewust worden waar het om gaat. Welke vragen je stelt en hoe je deze het beste kunt stellen. Zodat je met meer zelfvertrouwen gaat coachen en trainen met DISC als basis.


Over de trainer

Ik ben Esther Huisman

Al meer dan 15 jaar train ik individuen, teams en organisaties  met DISC als basis.  Het is iedere keer weer verbazingwekkend hoe groot de herkenning is en hoe effectief het bijdraagt aan de verbetering van onderlinge communicatie en samenwerking.

Als (interne) trainer of coach leer je de achtergronden van de DISC theorie vooral toepassen door kilometers te maken. Als het iets langer geleden is dat je er mee gewerkt hebt, kan het helpen om deel te nemen aan een Bijspijkersessie: je kennis wordt opgefrist en je kunt weer vol goede moed aan de slag met dit prachtige instrument. Ik help je hier graag bij!

Wil je meer informatie voordat je je aanmeldt? Stuur mij dan een mailtje of bel met 06 10 63 31 05. Ik help je graag!


Bijspijkersessies worden regelmatig georganiseerd

Voor 35 euro exclusief btw ben jij weer even helemaal up to date!

Klik hier in de agenda en reserveer jouw plek