BeEnter your text here...

Certificatie training

Ben je een Human Resource Manager, (interne) trainer of coach en wil je werken met ons gevalideerde DISC instrument? Dan is deze Certificatietraining voor jou bedoeld!


TLC (DISC)Profielen zijn modulair opgebouwd, breed toegankelijk door helder taalgebruik, en verkrijgbaar voor een eerlijke prijs. Omdat wij vinden dat communicatie van iedereen is.


Wat houdt de Certificatietraining in?

De Certificatietraining beslaat 3 dagdelen. De eerste dag gaan we dieper in op de achtergronden van het DISC model en het interpreteren van de uitkomsten en grafieken. We informeren je over onze visie en de opbouw van TLC Profielen. 


Je leert hoe je de interpretaties bespreekt met je deelnemer. We laten zien hoe een teamoverzicht is opgebouwd en hoe je aan de hand hiervan kenmerken van en dynamieken binnen teams kunt verklaren en bespreekbaar kunt maken.


Het derde dagdeel wordt een aantal weken na de eerste dag gegeven, dit gebeurt online. Je brengt dan diverse praktijksituaties in en we bespreken met elkaar onze ervaringen. De trainer is sparringpartner en vraagbaak. Aan de hand van de input wordt verdieping op de materie gegeven.


Wat is mijn investering?

Omdat onze visie is dat communicatie van iedereen is, en we daarom heel bewust een goed, no-nonsense en scherp geprijsd product bieden, voeren we dit ook door in onze Certifcatietraining.


Je betaalt voor deze training slechts 325 euro exclusief 21% BTW.


Ben je zelfstandig coach of trainer? Dan heb je jouw investering met 1 teamtraining al ruimschoots terugverdiend!


En daarna?

Als je onze Certificatietraining hebt gevolgd, kun je onze producten inzetten voor jouw klanten of binnen het bedrijf waar je werkt. Je kunt altijd rekenen op onze tijd en service, bijvoorbeeld als je wilt sparren over een profiel, of een teamsamensteling. Alles is bespreekbaar.


Voor ons staan transparantie en een eerlijke, respectvolle relatie met jou voorop. Dat is waar we het voor doen! Met elkaar de wereld een beetje beter maken.


Over de trainer

Ik ben Esther Huisman

Al meer dan 16 jaar train ik individuen, teams en organisaties  met DISC als basis.  Het is iedere keer weer verbazingwekkend hoe groot de herkenning is en hoe effectief het bijdraagt aan de verbetering van onderlinge communicatie en samenwerking.


Als (interne) trainer of coach leer je de achtergronden van de DISC theorie vooral ook toepassen door kilometers te maken. Ik help je hier graag bij!


Wil je meer informatie voordat je je aanmeldt?


Of bel ons via: 06 10 63 31 05 (Esther Huisman). Ik help je graag!


Certificatietrainingen worden regelmatig georganiseerd

Voor € 325,- (excl BTW) ben jij er ook bij! Stuur een mailtje naar info@tlcprofielen.nl en reserveer je plek op zaterdag 28 oktober of maandag 4 december 2023 in Beilen. 

Vanaf 5 deelnemers organiseren we de Certificatietraining ook in-company.


Passen deze data jou niet? Kijk dan in onze agenda naar de andere opties of stuur een mailtje naar info@tlcprofielen.nl.