De sleutel tot team succes

TLC-profielen voor trainers


Ontdek de kracht van teamontwikkeling met onze trainers profielen.

Teamontwikkeling is de factor die jouw teams naar nieuw terrein begeleidt. Als gepassioneerde trainer begrijp jij als geen ander dat sterke communicatie leidt tot een stabiele en effectieve samenwerking. Het is de drijvende kracht achter elk succesvol team.

Wij geloven dat ieder team over een goede communicatie kan beschikken. En dit kan verrassend eenvoudig met TLC Profielen. Daarom bieden we gecertificeerde DISC trainers een uniek aanbod aan. Het dynamische 'Kleur Bekennen Teampakket'!

Jouw motivatie om te kiezen voor het 'Kleur Bekennen Teampakket'?

Elk teamlid krijgt exclusieve toegang tot een digitale vragenlijst die op pc, tablet of mobiel ingevuld kan worden.

Toegankelijk

Toegankelijk voor iedereen, van management tot teams op de werkvloer.

Scherp geprijsd

Scherp geprijsd, zodat je meer budget overhoudt voor praktijkgerichte trainingen.

Relevant

Relevant, zonder overtollige informatie die niet bijdraagt aan jouw teamontwikkeling.

Digitaal

Rapporten en de visuele weergave van het team worden digitaal verstrekt voor directe inzichten.

Wat zit er in het 'Kleur Bekennen Teampakket'?

Dit prachtige pakket omvat een TLC-profiel voor elk teamlid, inclusief:

  • Algemene beschrijving.
  • Talenten met mensen en taken.
  • Mogelijke valkuilen.
  • Grafiek met natuurlijke en responsstijlen.
  • Visuele weergave van het team op basis van natuurlijk én responsgedrag.
    Gratis bij teams vanaf 10 personen, anders slechts €35 voor deze teamgrids.


Je Investering in succes: Slechts €35 per Teamlid (exclusief btw). Onze vragenlijsten en profielen zijn Nederlands gevalideerd en geschikt vanaf Mbo-3 niveau, met een indrukwekkende herkenningsscore van 8,5 gemiddeld.


Wat anderen zeggen over je kleur bekennen

Het bevalt me uitermate goed om te werken met de Studenten- en TLC Profielen. Deze profielen zien er goed uit, zijn functioneel en betaalbaar, waardoor ze toegankelijk zijn voor mijn doelgroep. Persoonlijk hou ik ervan dat het geen boekwerk is met overbodige informatie, maar beknopt, helder en persoonlijk. De aanvragen en uitkomsten worden heel snel verwerkt, en de bereidheid tot sparren is er altijd. 

De deelnemers zijn enthousiast om te lezen wat de uitkomst is van de vragenlijst en herkennen zich erin, wat de hulpverlening ten goede komt. Het profiel brengt je meteen naar de kern, met zelfinzicht en effectievere communicatie als resultaat. Dit draagt bij aan de identiteitsontwikkeling en het zelfvertrouwen van de studenten. We hebben nu de pilotfase afgesloten en willen dat het wordt toegevoegd aan de toolbox van de maatschappelijk werker binnen De Kern Maatschappelijk werk en Dienstverlening.

Linda Tuinman 

Stichting de Kern en Family Assist

Bij mijn teamontwikkelingstrajecten en individuele leiderschapstrajecten vormen de TLC profielen een onmisbare schakel. 

Deze profielen werpen direct licht op de uitdagingen en sluiten naadloos aan bij de gestelde doelen, waardoor ze een waardevol kompas zijn voor groei en ontwikkeling.

Wat deze samenwerking extra waardevol maakt, is de betrokkenheid van Esther. Haar aanpak is buitengewoon doeltreffend en zorgvuldig, vanaf het eerste contact tot aan de overdracht van de profielen. Ze is altijd bereikbaar voor inhoudelijke vragen en haar expertise zorgt voor een vlotte en effectieve samenwerking. De heldere communicatie en toegankelijkheid maken het werken met Esther een waar genoegen, waardoor mijn trajecten soepel verlopen en mijn cliënten optimaal kunnen profiteren van de inzichten die de TLC profielen bieden.

Denise Munster

(team)coach, trainer en docent


Exclusief voor Gecertificeerde DISC Trainers

Wij streven naar kwaliteit, en daarom is ons 'Kleur Bekennen Teampakket' uitsluitend beschikbaar voor gecertificeerde DISC trainers. Ben je elders gecertificeerd? Geen probleem! Jouw certificering is ook bij ons geldig.

Nog niet DISC-gecertificeerd? Neem contact met ons op voor informatie over onze certificatietrainingen. Onze bijspijker sessies zijn speciaal voor trainers die hun certificering hebben behaald maar hun kennis willen verdiepen.


Individuele profielen afnemen 

Je kan bij ons ook terecht om individuele profielen af te nemen. Heel geschikt als hulpmiddel bij (loopbaan)coaching bijvoorbeeld. Neem hiervoor vooral contact met ons op. 


Pak je kleuren er snel bij

Aarzel niet langer en neem vlug contact met ons op! Ontdek de kracht van teamontwikkeling met ons 'Kleur Bekennen Teampakket' en laat jouw teams werken als nooit tevoren.

Of bel ons via: 06 10 63 31 05 (Esther Huisman)