TLC-Profielen voor trainers

jouw hulpmiddel voor impactvolle trainingen!


Vergroot de impact van jouw trainingen

Trainingen rondom leiderschap, persoonlijke effectiviteit, timemanagement en communicatie krijgen nóg meer impact door de inzet van het TLC Profiel. Deelnemers krijgen inzicht in hun persoonlijke voorkeursgedrag, met bijbehorende kwaliteiten en mogelijke valkuilen. In hun grafiek wordt in één oogopslag duidelijk hoe de verhoudingen liggen tussen de verschillende stijlen, en waar de overeenkomsten en verschillen zitten tussen het natuurlijke en het responsgedrag. Als trainer heb jij met je kennis van DISC en TLC Profielen, het perfecte haakje om jouw deelnemer te helpen, te bevragen en het lerend vermogen verder te vergroten. 

Jouw motivatie om te kiezen voor TLC-profielen

Je krijgt exclusieve toegang tot een digitale vragenlijst die op pc, tablet of mobiel ingevuld kan worden.

Toegankelijk

Toegankelijk voor iedereen, van management tot teams op de werkvloer.

Scherp geprijsd

Scherp geprijsd, zodat je meer budget overhoudt voor praktijkgerichte trainingen.

Relevant

Relevant, zonder overtollige informatie die niet bijdraagt aan jouw ontwikkeling.

Digitaal

Rapporten en de visuele weergave worden digitaal verstrekt voor directe inzichten.


Wat anderen zeggen over je kleur bekennen

“Vanuit Cbt zetten wij regelmatig de DISC-gedragsanalyse in. De samenwerking met TLC-profielen is prettig en er zijn korte lijntjes. Sinds kort is er ook een Engelse versie beschikbaar naast de Nederlandse. De analyses sluiten goed aan op de doelgroep van Cbt voor een eerste kennismaking met DISC.

Het fijne is dat in de kort maar krachtige beschrijving zowel voor het responsgedrag als het kernpatroon per temperament het percentage wordt gegeven. Om de analyse in een training te verwerken is een DISC gekwalificeerde trainer wel noodzakelijk.” 

Coen van Boxel

Cbt: REsultaat uit opleiden

"Bij mijn teamontwikkelingstrajecten en individuele leiderschapstrajecten vormen de TLC profielen een onmisbare schakel. 

Deze profielen werpen direct licht op de uitdagingen en sluiten naadloos aan bij de gestelde doelen, waardoor ze een waardevol kompas zijn voor groei en ontwikkeling.

Wat deze samenwerking extra waardevol maakt, is de betrokkenheid van Esther. Haar aanpak is buitengewoon doeltreffend en zorgvuldig, vanaf het eerste contact tot aan de overdracht van de profielen. Ze is altijd bereikbaar voor inhoudelijke vragen en haar expertise zorgt voor een vlotte en effectieve samenwerking. De heldere communicatie en toegankelijkheid maken het werken met Esther een waar genoegen, waardoor mijn trajecten soepel verlopen en mijn cliënten optimaal kunnen profiteren van de inzichten die de TLC profielen bieden."

Denise Munster

(team)coach, trainer en docent


Exclusief voor Gecertificeerde DISC Trainers

Wij streven naar kwaliteit, en daarom zijn onze TLC-profielen uitsluitend beschikbaar voor gecertificeerde DISC trainers. Ben je elders gecertificeerd? Geen probleem! Jouw certificering is ook bij ons geldig.

Nog niet DISC-gecertificeerd? Neem contact met ons op voor informatie over onze certificatietrainingen. Onze bijspijker sessies zijn speciaal voor trainers die hun certificering hebben behaald maar hun kennis willen verdiepen.Neem contact met ons op

Wil je in een persoonlijk gesprek meer horen over onze werkwijze en de toepassing binnen verschillende trainingen? Neem dan contact op!

Of bel ons via: 06 10 63 31 05 (Esther Huisman)